Οι θέσεις μου για τη Μαγνησία

Έχω όραμα, έχω πίστη και δουλεύω σκληρά
για να γεφυρώσω το χάσμα ανάμεσα στους πολίτες και την πολιτική.
Θέλω η ελπίδα να φωτίσει τον τόπο μου
και η εμπιστοσύνη να επιστρέψει
στις καρδιές των συμπατριωτών μου.


Για τη Μαγνησία μας


Η Μαγνησία, μια περιοχή κατεξοχήν ευλογημένη και προικισμένη με πλούσια φυσική ομορφιά, τα τελευταία χρόνια μαστίζεται από πολλά προβλήματα. Πολιτικές προσωπικότητες εγνωσμένου κύρους όπως ο Κωνσταντίνος Πρίντζος, ο Αθανάσιος Νάκος και Γεώργιος Σούρλας έχουν αφήσει με την απουσία τους δυσαναπλήρωτο κενό, με αποτέλεσμα οι πολίτες της Μαγνησίας να στερούνται την έμπνευση.

Ως ενεργός πολίτης που αγαπώ τον τόπο μου, θέλησα να ασχοληθώ με την πολιτική προκειμένου να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις προκειμένου να έρθουν καλύτερες ημέρες για όλους τους συμπολίτες μου.

Η εμπλοκή μου με την πολιτική έχει αφετηρία την προσωπική μου και την επαγγελματική μου επιτυχία. Αυτό αποτελεί τη μεγαλύτερη εγγύηση για το ήθος και την εργατικότητα που θα έχω ως δημόσιο πρόσωπο.

Πάντα πίστευα πως ο πολιτικός πρέπει να έχει όρεξη και φυσική αντοχή που θα τον κάνουν να εργάζεται όσο το δυνατόν περισσότερο πάνω στο σκοπό τον οποίο έχει αναλάβει. Δε θα επέτρεπα ποτέ στον εαυτό μου να δει την πολιτική ως ένα πάρεργο ή το επιστέγασμα μιας λαμπρής επαγγελματικής σταδιοδρομίας.

Αφουγκραζόμενος δε την ανάγκη της κοινωνίας να αναλάβουν τις τύχες της νέοι, άφθαρτοι άνθρωποι με όραμα και θέληση, θεωρώ ότι συγκεντρώνω τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που απαιτούνται για να δώσω λύσεις στα σοβαρά προβλήματα που ταλαιπωρούν τον τόπο μου.

Δείτε παρακάτω τις θέσεις μου για τη Μαγνησία.